Nabeschouwing Levante - Real Madrid (2-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 3 februari 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Levante het zaterdag 3 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Real Madrid (2-2)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Levante en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Ramos, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Levante kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Boateng, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Isco zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Levante nadat G. Pazzini in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Levante - Real Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Real Madrid Doelpunt S. Ramos met assist van T. Kroos Real Madrid 0-1
13' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Doukoure Levante
21' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
26' Gele kaart Levante Gele kaart voor Ivi Levante
42' Doelpunt Levante Doelpunt E. Boateng Levante 1-1
60' Wissel Levante Wissel Jason voor E. Boateng Levante
66' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor G. Bale Real Madrid
68' Wissel Levante Wissel M. Roger voor J. Lerma Levante
77' Wissel Levante Wissel G. Pazzini voor Ivi Levante
81' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van K. Benzema Real Madrid 1-2
82' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor C. Ronaldo Real Madrid
84' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Asensio Real Madrid
88' Gele kaart Levante Gele kaart voor Coke Levante
89' Doelpunt Levante Doelpunt G. Pazzini Levante 2-2
90' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor T. Kroos Real Madrid
91' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Real Madrid
Opstellingen Levante - Real Madrid

Voorbeschouwing Levante - Real Madrid

Levante en Real Madrid treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 9 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Levante. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 2
Winst Real Madrid 13
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 17e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 4e plaats.