Nabeschouwing Málaga - Barcelona (0-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 10 maart 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zaterdag 10 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Barcelona (0-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Suarez, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Coutinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut moest Málaga verder met een man minder nadat S. Garcia een rode kaart had gekregen. Het lukte Barcelona in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Málaga - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van J. Alba FC Barcelona 0-1
28' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Coutinho met assist van O. Dembele FC Barcelona 0-2
30' Rode kaart Málaga Rode kaart voor S. Garcia Málaga
49' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Iturra Málaga
61' Wissel Málaga Wissel M. Lestienne voor C. Castro Málaga
74' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor S. Roberto FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel L. Digne voor J. Alba FC Barcelona
78' Wissel Málaga Wissel B. Ideye voor Y. En Nesiry Málaga
78' Wissel Málaga Wissel I. Success voor D. Rolan Málaga
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
85' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor O. Dembele FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Barcelona
Opstellingen Málaga - Barcelona

Voorbeschouwing Málaga - Barcelona

Málaga en Barcelona treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Barcelona in de Primera División vond plaats op 21 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 16 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Málaga. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Málaga 2
Winst Barcelona 16
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.