Nabeschouwing Málaga - Deportivo Alavés (0-3) || Primera División 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zondag 6 mei 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Deportivo Alavés (0-3)

Het Primera División duel tussen Málaga en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-3 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deportivo Alavés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Garcia. Deportivo Alavés vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Demirovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Deportivo Alavés, waarmee Ibai zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis González González, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Málaga - Deportivo Alavés 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. Garcia met assist van V. Lopez Deportivo Alavés 0-1
34' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Dieguez Deportivo Alavés
46' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor B. Ideye Málaga
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Aguirregabiria voor A. Dieguez Deportivo Alavés
61' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Gonzalez Málaga
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor V. Lopez Deportivo Alavés
65' Wissel Málaga Wissel M. Iturra voor M. Lacen Málaga
68' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt E. Demirovic met assist van Ibai Deportivo Alavés 0-2
70' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai met assist van E. Demirovic Deportivo Alavés 0-3
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor J. Guidetti Deportivo Alavés
79' Gele kaart Málaga Gele kaart voor R. Rosales Málaga
81' Wissel Málaga Wissel Bueno voor D. Rolan Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Deportivo Alavés
Opstellingen Málaga - Deportivo Alavés

Voorbeschouwing Málaga - Deportivo Alavés

Málaga en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 21 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 3 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Málaga. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Málaga 0
Winst Deportivo Alavés 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 14e plaats.