Nabeschouwing Málaga - Espanyol (0-1) || Primera División 2017/2018

Maandag 8 januari 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het maandag 8 januari 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Espanyol (0-1)

Het Primera División duel tussen Málaga en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Darder, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Espanyol.

LIVE Málaga - Espanyol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
6' Doelpunt Espanyol Doelpunt S. Darder met assist van S. Garcia Espanyol 0-1
7' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Recio Málaga
32' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Hermoso Espanyol
59' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor A. Penaranda Málaga
59' Wissel Málaga Wissel P. J. Ontiveros voor C. Castro Málaga
62' Wissel Espanyol Wissel D. Vila voor V. Sanchez Espanyol
65' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor L. Baptistao Espanyol
69' Wissel Málaga Wissel Juanpi voor Keko Málaga
78' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Gonzalez Málaga
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Fuego Espanyol
92' Wissel Espanyol Wissel E. Granero voor S. Darder Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Espanyol
Opstellingen Málaga - Espanyol

Voorbeschouwing Málaga - Espanyol

Málaga en Espanyol treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Espanyol in de Primera División vond plaats op 4 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 10 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Málaga. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Málaga 5
Winst Espanyol 10
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 19e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 15e plaats.