Nabeschouwing Málaga - Levante (0-0) || Primera División 2017/2018

Vrijdag 1 december 2017 - 21:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het vrijdag 1 december 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Levante (0-0)

De Primera División 2017/2018 wedstrijd tussen Málaga en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Málaga dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Levante kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Málaga - Levante 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Málaga Gele kaart voor L. Hernandez Málaga
36' Gele kaart Levante Gele kaart voor Samuel Levante
46' Wissel Levante Wissel M. Sidi El Hacen voor Samuel Levante
51' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
57' Wissel Levante Wissel Nano voor E. Unal Levante
59' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor A. Penaranda Málaga
70' Wissel Málaga Wissel P. J. Ontiveros voor Keko Málaga
81' Wissel Levante Wissel Ivi voor Jason Levante
85' Wissel Málaga Wissel Juanpi voor C. Castro Málaga
91' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Levante
Opstellingen Málaga - Levante

Voorbeschouwing Málaga - Levante

Málaga en Levante treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Levante in de Primera División vond plaats op 2 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Málaga favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Málaga 7
Winst Levante 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 18e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 14e plaats.