Nabeschouwing Málaga - Valencia (1-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 17 februari 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zaterdag 17 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door B. Ideye, waarmee Málaga met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Coquelin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut moest Málaga verder met een man minder nadat I. Miquel een rode kaart had gekregen.

D. Parejo zette Valencia even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez, waardoor Valencia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Málaga - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Málaga Doelpunt B. Ideye met assist van Recio Málaga 1-0
33' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Murillo Valencia
60' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor L. Vietto Valencia
61' Wissel Valencia Wissel S. Zaza voor S. Mina Valencia
62' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Iturra Málaga
68' Wissel Málaga Wissel Keko voor M. Lestienne Málaga
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
73' Wissel Málaga Wissel M. Lacen voor Recio Málaga
75' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Parejo Valencia
75' Gele kaart Málaga Gele kaart voor C. Castro Málaga
78' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Soler Valencia
80' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor C. Soler Valencia
80' Doelpunt Valencia Doelpunt F. Coquelin met assist van D. Parejo Valencia 1-1
83' Wissel Málaga Wissel D. Rolan voor C. Castro Málaga
84' Rode kaart Málaga Rode kaart voor I. Miquel Málaga
85' Penalty Valencia Penalty D. Parejo Valencia 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Valencia
Opstellingen Málaga - Valencia

Voorbeschouwing Málaga - Valencia

Málaga en Valencia treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Valencia in de Primera División vond plaats op 19 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 13 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Málaga. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Málaga 4
Winst Valencia 13
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 3e plaats.