Nabeschouwing Málaga - Villarreal (1-0) || Primera División 2017/2018

Zondag 1 april 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Málaga het zondag 1 april 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Villarreal (1-0)

Het Primera División duel tussen Málaga en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Álvarez Izquierdo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. C. Castro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Málaga vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Málaga.

LIVE Málaga - Villarreal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Costa Villarreal
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Asenjo Villarreal
37' Penalty Málaga Penalty C. Castro Málaga 1-0
47' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Soriano Villarreal
53' Wissel Villarreal Wissel E. Unal voor C. Bacca Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel Raba voor S. Castillejo Villarreal
66' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Lacen Málaga
66' Wissel Málaga Wissel Bueno voor I. Success Málaga
72' Wissel Villarreal Wissel R. Martinez voor N. Sansone Villarreal
75' Wissel Málaga Wissel M. Lestienne voor C. Castro Málaga
77' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Torres Málaga
79' Wissel Málaga Wissel Adrian voor M. Lacen Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Villarreal
Opstellingen Málaga - Villarreal

Voorbeschouwing Málaga - Villarreal

Málaga en Villarreal treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Álvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Villarreal in de Primera División vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 9 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Málaga. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Málaga 4
Winst Villarreal 9
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Málaga op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 5e plaats.