Nabeschouwing Real Betis - Las Palmas (1-0) || Primera División 2017/2018

Donderdag 19 april 2018 - 21:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Betis het donderdag 19 april 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Las Palmas (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Michel van Las Palmas. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 94 minuten was het F. Junior die Real Betis op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Real Betis de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Real Betis - Las Palmas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor J. Calleri Las Palmas
35' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor G. Nacho Las Palmas
54' Wissel Las Palmas Wissel J. Castellano voor A. Aquilani Las Palmas
65' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor S. Leon Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor S. Leon Real Betis
67' Wissel Las Palmas Wissel V. Gomez voor A. Halilovic Las Palmas
68' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Michel Las Palmas
71' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor Joaquin Real Betis
77' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
81' Wissel Real Betis Wissel J. Campbell voor R. Boudebouz Real Betis
84' Wissel Las Palmas Wissel I. Ezekiel voor G. Nacho Las Palmas
86' Tweede gele kaart Las Palmas Tweede gele kaart voor Michel Las Palmas
87' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor X. Navarro Las Palmas
94' Doelpunt Real Betis Doelpunt F. Junior met assist van A. Barragan Real Betis 1-0
95' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor F. Junior Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Las Palmas
Opstellingen Real Betis - Las Palmas

Voorbeschouwing Real Betis - Las Palmas

Real Betis en Las Palmas treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 3 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Betis. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 2
Winst Las Palmas 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 5e positie staat, terwijl we Las Palmas terugvinden op de 19e plaats.