Nabeschouwing Real Madrid - Eibar (3-0) || Primera División 2017/2018

Zondag 22 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Madrid het zondag 22 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Eibar (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van P. Oliveira zette Real Madrid op een 1-0 voorsprong in de 18e minuut van de wedstrijd. Real Madrid vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Asensio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Marcelo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo, waardoor Real Madrid dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Madrid - Eibar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt P. Oliveira Real Madrid 1-0
23' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
28' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van Isco Real Madrid 2-0
63' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Charles SD Eibar
64' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor M. Asensio Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor Isco Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel Marcelo voor D. Ceballos Real Madrid
73' Wissel SD Eibar Wissel R. Pena voor A. Capa SD Eibar
79' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor G. Escalante SD Eibar
82' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo met assist van K. Benzema Real Madrid 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Eibar
Opstellingen Real Madrid - Eibar

Voorbeschouwing Real Madrid - Eibar

Real Madrid en Eibar treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Eibar in de Primera División vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 5
Winst Eibar 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.