Nabeschouwing Real Madrid - Girona (6-3) || Primera División 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Madrid het zondag 18 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Girona (6-3)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Girona is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 6-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Ronaldo, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Girona kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Stuani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette C. Ronaldo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat Lucas de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 64e minuut nadat C. Ronaldo namens Real Madrid de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 67e minuut was het C. Stuani van Girona wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Real Madrid om te scoren. Kort voor tijd in de 86e minuut zette G. Bale de stand op 5-2. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Juanpe van Girona die daarmee tekende voor de 5-3. In de 90e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Real Madrid had C. Ronaldo het laatste woord door de 6-3 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano bij een 6-3 eindstand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Girona 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
11' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van T. Kroos Real Madrid 1-0
29' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van A. Granell Girona 1-1
30' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Mojica Girona
47' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van K. Benzema Real Madrid 2-1
52' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
59' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van C. Ronaldo Real Madrid 3-1
64' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo Real Madrid 4-1
67' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van B. Garcia Girona 4-2
69' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor B. Garcia Girona
70' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor M. Asensio Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel L. Modric voor M. Kovacic Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor K. Benzema Real Madrid
83' Wissel Girona Wissel Aday voor P. Maffeo Girona
86' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van L. Modric Real Madrid 5-2
88' Wissel Girona Wissel M. Olunga voor C. Stuani Girona
88' Doelpunt Girona Doelpunt Juanpe met assist van A. Granell Girona 5-3
91' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van T. Kroos Real Madrid 6-3
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Girona
Opstellingen Real Madrid - Girona

Voorbeschouwing Real Madrid - Girona

Real Madrid en Girona treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Girona in de Primera División vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Madrid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Madrid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 0
Winst Girona 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 7e plaats.