Nabeschouwing Real Madrid - Málaga (3-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 25 november 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Madrid het zaterdag 25 november 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Málaga (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Málaga kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Rolan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette Casemiro zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Castro de 2-2 maakte voor Málaga. Real Madrid kreeg een penalty toegewezen in de 76e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond C. Ronaldo die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Real Madrid kwam op voorsprong nadat C. Ronaldo de 3-2 wist te maken na 76 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Málaga 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid 1-0
18' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Rolan met assist van Keko Málaga 1-1
21' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro met assist van T. Kroos Real Madrid 2-1
29' Gele kaart Málaga Gele kaart voor A. Penaranda Málaga
36' Wissel Málaga Wissel P. Baysse voor J. Carlos Málaga
43' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Adrian Málaga
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
58' Doelpunt Málaga Doelpunt C. Castro met assist van Keko Málaga 2-2
61' Wissel Málaga Wissel B. Baston voor A. Penaranda Málaga
62' Wissel Real Madrid Wissel L. Modric voor Isco Real Madrid
66' Wissel Málaga Wissel Juanpi voor Keko Málaga
76' Penalty gemist Real Madrid Penalty gemist C. Ronaldo Real Madrid
76' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo Real Madrid 3-2
81' Wissel Real Madrid Wissel T. Hernandez voor T. Kroos Real Madrid
89' Wissel Real Madrid Wissel B. Mayoral voor K. Benzema Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Málaga
Opstellingen Real Madrid - Málaga

Voorbeschouwing Real Madrid - Málaga

Real Madrid en Málaga treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Málaga in de Primera División vond plaats op 21 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Málaga slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 15
Winst Málaga 1
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Málaga terugvinden op de 18e plaats.