Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (2-1) || Primera División 2017/2018

Zondag 4 maart 2018 - 18:30 uur



In de Primera División 2017/2018 neemt Real Sociedad het zondag 4 maart 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door H. Moreno, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Illarramendi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Deportivo Alavés de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Alfonso. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Deportivo Alavés kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Real Sociedad dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Deportivo Alavés
Goals
2
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
126
97
Gevaarlijke aanvallen
69
47
Passes
577
374
Overtredingen
10
13
Buitenspel
2
2
Corners
8
4
Wissels
2
3
LIVE Real Sociedad - Deportivo Alavés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt H. Moreno met assist van S. Canales Real Sociedad 1-0
11' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Illarramendi Real Sociedad 2-0
39' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Alfonso met assist van M. Aguirregabiria Deportivo Alavés 2-1
46' Wissel Real Sociedad Wissel D. Zurutuza voor B. O. Jon Real Sociedad
61' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
65' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Medran voor D. Torres Deportivo Alavés
68' Wissel Real Sociedad Wissel Willian Jose voor A. Januzaj Real Sociedad
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel H. Perez voor R. Duarte Deportivo Alavés
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Ibai Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Deportivo Alavés
Opstellingen Real Sociedad - Deportivo Alavés

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés

Real Sociedad en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 14 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 3
Winst Deportivo Alavés 2
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 16e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Sociedad - Deportivo Alavés Opstelling Real Sociedad Opstelling Deportivo Alavés Live Real Sociedad - Deportivo Alavés Live Real Sociedad - Deportivo Alavés kijken Real Sociedad - Deportivo Alavés kijken Live Real Sociedad - Deportivo Alavés stream Real Sociedad - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés Uitslag Real Sociedad - Deportivo Alavés Statistieken Real Sociedad - Deportivo Alavés Primera División 2017/2018 Real Sociedad - Deportivo Alavés wedden Real Sociedad - Deportivo Alavés gokken Real Sociedad - Deportivo Alavés Unibet