Nabeschouwing Real Sociedad - Girona (5-0) || Primera División 2017/2018

Zondag 8 april 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Real Sociedad het zondag 8 april 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Girona (5-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Girona is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 5-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Canales, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Januzaj op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Real Sociedad, waarmee M. Oyarzabal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Real Sociedad geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Oyarzabal. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Real Sociedad. Deze werd gescoord door Juanmi in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Girona 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt S. Canales met assist van A. Elustondo Real Sociedad 1-0
35' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Januzaj met assist van R. Pardo Real Sociedad 2-0
40' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor H. Moreno Real Sociedad
45' Wissel Real Sociedad Wissel Tono voor M. A. Moya Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel D. Zurutuza voor R. Pardo Real Sociedad
65' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor S. Canales Real Sociedad
65' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
66' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Mojica Girona
68' Wissel Girona Wissel A. Garcia voor P. Pons Girona
69' Wissel Girona Wissel Aday voor P. Maffeo Girona
71' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van D. Zurutuza Real Sociedad 3-0
77' Wissel Girona Wissel K. Soni voor Portu Girona
78' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor A. Januzaj Real Sociedad
85' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal Real Sociedad 4-0
88' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van D. Zurutuza Real Sociedad 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Girona
Opstellingen Real Sociedad - Girona

Voorbeschouwing Real Sociedad - Girona

Real Sociedad en Girona treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Girona in de Primera División vond plaats op 17 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Real Sociedad 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 16e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 8e plaats.