Nabeschouwing Sevilla - Eibar (3-0) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 9 september 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Sevilla het zaterdag 9 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Eibar (3-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Ganso, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Ben Yedder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Nolito van Sevilla die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Mateu, waardoor Sevilla dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Eibar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Escudero Sevilla
30' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Jose Angel SD Eibar
40' Wissel SD Eibar Wissel R. Pena voor I. Alejo SD Eibar
46' Doelpunt Sevilla Doelpunt Ganso met assist van Nolito Sevilla 1-0
61' Wissel SD Eibar Wissel C. Rivera voor T. Inui SD Eibar
72' Wissel Sevilla Wissel S. Corchia voor G. Mercado Sevilla
76' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van P. Sarabia Sevilla 2-0
79' Wissel SD Eibar Wissel Bebe voor Jose Angel SD Eibar
79' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor J. Navas Sevilla
87' Wissel Sevilla Wissel J. Geis voor Ganso Sevilla
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito met assist van S. Corchia Sevilla 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Eibar
Opstellingen Sevilla - Eibar

Voorbeschouwing Sevilla - Eibar

Sevilla en Eibar treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Eibar in de Primera División vond plaats op 18 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 3
Winst Eibar 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 6e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 12e plaats.