Nabeschouwing Valencia - Girona (2-1) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 6 januari 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Valencia het zaterdag 6 januari 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Girona (2-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Girona is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Portu, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Ramalho zorgde ervoor dat Valencia op 1-1 kwam te staan in de 27e minuut. Door een benutte penalty kwam Valencia vervolgens op 2-1. Het was D. Parejo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Fernandez Borbalan, waardoor Valencia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Girona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Girona Doelpunt C. Portu met assist van J. Mojica Girona 0-1
16' Gele kaart Girona Gele kaart voor J. Mojica Girona
24' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Pereira Valencia
27' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt J. Ramalho Valencia 1-1
35' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
46' Wissel Girona Wissel B. Garcia voor A. Granell Girona
48' Penalty Valencia Penalty D. Parejo Valencia 2-1
55' Gele kaart Girona Gele kaart voor B. Espinosa Girona
66' Wissel Girona Wissel Aday voor P. Maffeo Girona
67' Wissel Valencia Wissel R. Vezo voor N. Vidal Valencia
74' Wissel Valencia Wissel L. Vietto voor S. Mina Valencia
74' Wissel Girona Wissel M. Moreno voor J. Mojica Girona
76' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
82' Wissel Valencia Wissel N. Maksimovic voor A. Pereira Valencia
85' Gele kaart Girona Gele kaart voor D. Timor Girona
86' Gele kaart Valencia Gele kaart voor N. Maksimovic Valencia
86' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Girona
Opstellingen Valencia - Girona

Voorbeschouwing Valencia - Girona

Valencia en Girona treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Winst Valencia 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 3e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 10e plaats.