Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (1-4) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 27 januari 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Valencia het zaterdag 27 januari 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Valencia en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernandez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. C. Ronaldo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Madrid vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 38e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom C. Ronaldo die aanlegde en vervolgens de 0-2 wist te scoren voor Real Madrid. In de 59e minuut wist Valencia de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Mina.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat Marcelo de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist T. Kroos namens Real Madrid de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernandez bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Valencia - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Real Madrid Penalty C. Ronaldo Real Madrid 0-1
38' Penalty Real Madrid Penalty C. Ronaldo Real Madrid 0-2
48' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor G. Guedes Valencia
52' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
59' Doelpunt Valencia Doelpunt S. Mina met assist van D. Parejo Valencia 1-2
60' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
63' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
69' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor G. Bale Real Madrid
71' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor D. Carvajal Real Madrid
75' Wissel Valencia Wissel S. Zaza voor Rodrigo Valencia
77' Wissel Valencia Wissel A. Pereira voor A. Latorre Valencia
78' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor K. Benzema Real Madrid
84' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo Real Madrid 1-3
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Parejo Valencia
88' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovacic voor L. Modric Real Madrid
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt T. Kroos met assist van M. Kovacic Real Madrid 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Real Madrid
Opstellingen Valencia - Real Madrid

Voorbeschouwing Valencia - Real Madrid

Valencia en Real Madrid treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 27 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Valencia. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 5
Winst Real Madrid 13
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 3e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 4e plaats.