Nabeschouwing Villarreal - Girona (0-2) || Primera División 2017/2018

Zaterdag 3 maart 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Villarreal het zaterdag 3 maart 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Girona (0-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Girona is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. Stuani, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Girona vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Lozano op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Villarreal - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Raba Villarreal
16' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van B. Garcia Girona 0-1
25' Wissel Girona Wissel J. Mojica voor C. Planas Girona
34' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Costa Villarreal
39' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Bonera Villarreal
42' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Granell Girona
46' Wissel Villarreal Wissel E. Unal voor Raba Villarreal
59' Wissel Villarreal Wissel R. Soriano voor S. Castillejo Villarreal
61' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
63' Wissel Girona Wissel A. Garcia voor P. Pons Girona
71' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor C. Stuani Girona
79' Wissel Villarreal Wissel R. Martinez voor P. Fornals Villarreal
80' Doelpunt Girona Doelpunt A. Lozano met assist van Portu Girona 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Girona
Opstellingen Villarreal - Girona

Voorbeschouwing Villarreal - Girona

Villarreal en Girona treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Girona in de Primera División vond plaats op 15 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Girona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 1
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 6e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 8e plaats.