Nabeschouwing Villarreal - Real Betis (3-1) || Primera División 2017/2018

Zondag 10 september 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2017/2018 neemt Villarreal het zondag 10 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Betis (3-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter David Medie Jimenez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Leon, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Bacca, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette S. Castillejo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat E. Unal de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Villarreal.

LIVE Villarreal - Real Betis 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Costa Villarreal
11' Doelpunt Real Betis Doelpunt S. Leon met assist van Joaquin Real Betis 0-1
32' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca Villarreal 1-1
46' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alvaro Villarreal
59' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor S. Leon Real Betis
61' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Castillejo met assist van P. Fornals Villarreal 2-1
69' Wissel Villarreal Wissel E. Unal voor C. Bacca Villarreal
74' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor V. Camarasa Real Betis
77' Doelpunt Villarreal Doelpunt E. Unal met assist van Alvaro Villarreal 3-1
78' Wissel Real Betis Wissel N. Leiva voor C. Tello Real Betis
84' Wissel Villarreal Wissel Chuca voor M. Trigueros Villarreal
88' Wissel Villarreal Wissel R. Semedo voor R. Hernandez Villarreal
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Rukavina Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Betis
Opstellingen Villarreal - Real Betis

Voorbeschouwing Villarreal - Real Betis

Villarreal en Real Betis treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medie Jimenez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Betis in de Primera División vond plaats op 4 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 7
Winst Real Betis 4
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 19e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 12e plaats.