Nabeschouwing Hamilton Academical - Aberdeen (1-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Dinsdag 11 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hamilton Academical het dinsdag 11 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Aberdeen (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Aberdeen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Main, waarmee Aberdeen met 0-1 de leiding nam. Aberdeen vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. McGinn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Aberdeen, waarmee C. McLennan zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed M. Ogboe iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hamilton Academical werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Hamilton Academical echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Aberdeen.

LIVE Hamilton Academical - Aberdeen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. Main met assist van A. Considine Aberdeen 0-1
23' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn met assist van L. Ferguson Aberdeen 0-2
30' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Want voor B. Easton Hamilton Academical
49' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. McLennan met assist van A. Considine Aberdeen 0-3
46' Wissel Hamilton Academical Wissel W. Collar voor S. Woods Hamilton Academical
46' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Moyo voor D. Templeton Hamilton Academical
51' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Considine Aberdeen
73' Wissel Aberdeen Wissel D. Campbell voor D. McGeouch Aberdeen
80' Wissel Aberdeen Wissel S. Cosgrove voor N. McGinn Aberdeen
81' Wissel Aberdeen Wissel S. Logan voor C. McLennan Aberdeen
84' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt M. Ogboe met assist van D. Moyo Hamilton Academical 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Aberdeen
Opstellingen Hamilton Academical - Aberdeen
De opstellingen van Hamilton Academical en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.