Nabeschouwing Adana Demirspor - Fatih Karagümrük (5-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Adana Demirspor het zaterdag 22 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük.

Via de Adana Demirspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Fatih Karagümrük (5-0)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 5-0 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Y. Karamoh in de 31e minuut, waardoor Fatih Karagümrük met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 35 minuten was het B. Assombalonga die Adana Demirspor op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Adana Demirspor via een goal van Y. Akgun in de 58e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 67e minuut volgde een derde treffer van Adana Demirspor, waarmee B. Assombalonga zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Adana Demirspor geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Balotelli. De vijfde treffer van Adana Demirspor viel in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Y. Akgun.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Suat Arslanboğa bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Adana Demirspor.

LIVE Adana Demirspor - Fatih Karagümrük 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
32' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor S. Akaydin Adana Demirspor
35' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
35' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Assombalonga Adana Demirspor 1-0
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel V. Arveladze voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
58' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Akgun met assist van B. Assombalonga Adana Demirspor 2-0
63' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor F. Borini Fatih Karagümrük
65' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor J. Balkovec Fatih Karagümrük
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Erdem voor J. Balkovec Fatih Karagümrük
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Toure voor K. Bistrovic Fatih Karagümrük
67' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt B. Assombalonga met assist van M. Vargas Adana Demirspor 3-0
75' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Bjarnason voor G. Inler Adana Demirspor
75' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Akintola voor M. Vargas Adana Demirspor
75' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Castro voor Y. Belhanda Adana Demirspor
77' Wissel Fatih Karagümrük Wissel T. Torun voor E. Mor Fatih Karagümrük
79' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
82' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Balotelli voor B. Assombalonga Adana Demirspor
82' Wissel Adana Demirspor Wissel S. Guler voor T. Sanuc Adana Demirspor
83' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Balotelli met assist van Y. Akgun Adana Demirspor 4-0
90' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Akgun met assist van M. Balotelli Adana Demirspor 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Adana Demirspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Adana Demirspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.