Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Göztepe (1-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 23 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Göztepe (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door A. Jahovic, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gaziantep F.K. het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk J. Figueiredo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. Een penalty in de 99e minuut was de ideale kans voor Gaziantep F.K. om te scoren. M. Demir was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Göztepe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Bozan voor G. Guvenc Gaziantep F.K.
51' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. R. Cankaya Göztepe
46' Wissel Göztepe Wissel S. Aydogdu voor D. Arslanagic Göztepe
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Niyaz voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
69' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor Lourency Göztepe
69' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor F. Di Santo Göztepe
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel J. Figueiredo voor A. Sagal Gaziantep F.K.
80' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor A. Vetrih Gaziantep F.K.
86' Wissel Göztepe Wissel M. Baku voor H. Akbunar Göztepe
92' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
92' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Jahovic Göztepe 0-1
96' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo met assist van E. Ersoy Gaziantep F.K. 1-1
99' Penalty gemist Gaziantep F.K. Penalty gemist M. Demir Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Göztepe
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Göztepe
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Erol Bulut
Formatie 4-1-4-1
Coach Stjepan Tomas
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Göztepe

Gazişehir Gaziantep en Göztepe treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 6 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gazişehir Gaziantep als Göztepe wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 1
Winst Göztepe 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 15e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 19e plaats.