Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-2) || Super Lig 2021/2022

Maandag 28 februari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kasımpaşa het maandag 28 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Zajc, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Kasımpaşa kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Muleka, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette Attila Szalai zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 97e minuut moest Kasımpaşa verder met een man minder, nadat A. Mabil een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Fenerbahçe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc Fenerbahçe 0-1
48' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
60' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Trávník voor V. Eysseric Kasımpaşa
60' Wissel Kasımpaşa Wissel J. Muleka voor U. Bozok Kasımpaşa
60' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Mabil voor M. Fall Kasımpaşa
66' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor M. Berisha Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandaş voor A. Güler Fenerbahçe
67' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt J. Muleka met assist van A. Mabil Kasımpaşa 1-1
81' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor İ. Kahveci Fenerbahçe
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Dursun Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor M. Zajc Fenerbahçe
91' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Attila Szalai Fenerbahçe 1-2
93' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Elmalı Kasımpaşa
94' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor U. Spajić Kasımpaşa
95' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor R. Donk U. Spajić Fenerbahçe
97' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor R. Donk Kasımpaşa
97' Tweede gele kaart Kasımpaşa Tweede gele kaart voor A. Mabil Kasımpaşa
97' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Mabil Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe
De opstellingen van Kasımpaşa en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.