Nabeschouwing Kayserispor - Hatayspor (4-3) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het vrijdag 4 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Hatayspor (4-3)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 4-3 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg U. Demirok van Kayserispor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 25e minuut voor dat Kayserispor via I. Akdag op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kayserispor via een goal van Carlos Mane in de 47e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 51e minuut was het Hatayspor dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Saint-Louis. Na 61 minuten werd de voorsprong voor Kayserispor vergroot nadat E. Bassan de 3-1 wist te scoren. In de 68e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het U. Demirok die namens Kayserispor het net wist te raken. Even later viel in de 70e minuut opnieuw een doelpunt. Het was S. Falette van Hatayspor die de score op 4-2 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Diouf van Hatayspor die daarmee in de 93e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kadir Sağlam bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Hatayspor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty gemist Kayserispor Penalty gemist U. Demirok Kayserispor
23' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor E. Kaplan Hatayspor
25' Penalty Kayserispor Penalty I. Akdag Kayserispor 1-0
46' Wissel Hatayspor Wissel A. El Kaabi voor M. Boudjemaa Hatayspor
47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Carlos Mane Kayserispor 2-0
51' Doelpunt Hatayspor Doelpunt D. Saint-Louis Hatayspor 2-1
56' Wissel Hatayspor Wissel S. Falette voor E. Kaplan Hatayspor
58' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor A. Traore Hatayspor
61' Doelpunt Kayserispor Doelpunt E. Bassan Kayserispor 3-1
68' Doelpunt Kayserispor Doelpunt U. Demirok met assist van A. Parmak Kayserispor 4-1
70' Doelpunt Hatayspor Doelpunt S. Falette met assist van D. Saint-Louis Hatayspor 4-2
71' Wissel Hatayspor Wissel Kahraba voor S. Lobjanidze Hatayspor
76' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor A. Traore Hatayspor
78' Wissel Kayserispor Wissel J. Attamah voor I. Akdag Kayserispor
79' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor M. Gavranovic Kayserispor
84' Wissel Kayserispor Wissel O. Kemen voor A. Bertolacci Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor Carlos Mane Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel M. Cardoso voor A. Parmak Kayserispor
93' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van Kahraba Hatayspor 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Hatayspor
Opstellingen Kayserispor - Hatayspor
De opstellingen van Kayserispor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hikmet Karaman
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Kayserispor - Hatayspor

Kayserispor en Hatayspor treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Hatayspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Kayserispor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 1
Winst Hatayspor 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 11e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 7e plaats.