Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (3-0) || Super Lig 2021/2022

Maandag 27 december 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het maandag 27 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Gavranovic, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gavranovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Kayserispor, waarmee M. Thiam zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Kayserispor gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ümit Öztürk, waardoor Kayserispor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kayserispor - Sivasspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic Kayserispor 1-0
17' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranovic met assist van M. Thiam Kayserispor 2-0
23' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Thiam met assist van M. Gavranovic Kayserispor 3-0
36' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Campanharo Kayserispor
43' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Demirok Kayserispor
46' Wissel Sivasspor Wissel L. James voor M. Yatabare Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel O. Azubuike voor K. Kesgin Sivasspor
55' Wissel Kayserispor Wissel I. Akdag voor G. Campanharo Kayserispor
61' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kemen Kayserispor
67' Wissel Sivasspor Wissel A. Oguz voor S. Camara Sivasspor
68' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Pedro Henrique Sivasspor
70' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor M. Gavranovic Kayserispor
70' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor E. Bassan Kayserispor
81' Wissel Sivasspor Wissel O. Yigiter voor O. Kayode Sivasspor
88' Wissel Kayserispor Wissel E. Demir voor M. Thiam Kayserispor
88' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor M. Pektemek Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Sivasspor
Opstellingen Kayserispor - Sivasspor
De opstellingen van Kayserispor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Sivasspor

Kayserispor en Sivasspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kayserispor als Sivasspor wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 10 keer in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 9
Winst Sivasspor 9
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 15e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 12e plaats.