Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (3-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kayserispor het zaterdag 14 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Yeni Malatyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cihan Aydın geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Sazdağı, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut was het Kayserispor dat via H. Erkip dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Cihan Aydın. H. Osman dacht na 73 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 3-0 overwinning in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Yeni Malatyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Kayserispor Doelpunt G. Sazdağı met assist van R. Civelek Kayserispor 1-0
40' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Gustavo Campanharo Kayserispor
49' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdağı voor E. Başsan Kayserispor 2-0
46' Doelpunt Kayserispor Doelpunt H. Erkip met assist van E. Başsan Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel A. Parmak voor İ. Akdağ Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor M. Pektemek Kayserispor
57' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Yaz voor K. Altunışık Yeni Malatyaspor
60' Wissel Kayserispor Wissel A. Kocaman voor R. Civelek Kayserispor
70' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Müjde Yeni Malatyaspor
72' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Erkip voor Y. Subaşı Yeni Malatyaspor 3-0
73' Doelpunt Kayserispor Doelpunt H. Osman met assist van U. Taniş Kayserispor
76' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel O. Kemen voor Y. Subaşı Yeni Malatyaspor
78' Wissel Kayserispor Wissel B. Tetteh voor Kayserispor
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Çağıran Yeni Malatyaspor
84' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor B. Mert R. Çağıran Yeni Malatyaspor
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Bayrakdar voor M. Altıntaş Yeni Malatyaspor
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Yaşa voor A. Müjde Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Kayserispor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.