Nabeschouwing Admira - Wattens (0-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 13 juni 2020 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Admira het zaterdag 13 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Wattens (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door K. Yeboah, waarmee WSG Tirol met 0-1 de leiding nam. WSG Tirol vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Dedic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van WSG Tirol, waarmee S. Maierhofer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Drachta, waardoor Wattens dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Admira - Wattens
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
15
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
110
94
Gevaarlijke aanvallen
37
41
Passes
404
350
Overtredingen
18
20
Buitenspel
1
3
Corners
1
3
Wissels
4
5
LIVE Admira - Wattens 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
34' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Kovacec WSG Tirol
38' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt K. Yeboah met assist van D. Gugganig WSG Tirol 0-1
46' Wissel WSG Tirol Wissel F. Toplitsch voor F. Rieder WSG Tirol
46' Wissel Admira Wissel O. Babuscu voor R. Kerschbaum Admira
46' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor P. Petlach Admira
58' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic met assist van T. Petsos WSG Tirol 0-2
61' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor Z. Dedic WSG Tirol
61' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt S. Maierhofer met assist van K. Yeboah WSG Tirol 0-3
69' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor M. Hjulmand Admira
69' Wissel Admira Wissel D. Toth voor E. Hoffer Admira
71' Wissel WSG Tirol Wissel K. Nitzlnader voor T. Petsos WSG Tirol
77' Wissel WSG Tirol Wissel J. Golles voor K. Yeboah WSG Tirol
77' Wissel WSG Tirol Wissel S. Neurauter voor D. Kovacec WSG Tirol
85' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Maierhofer WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Wattens
Opstellingen Admira - Wattens
De opstellingen van Admira en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Zvonimir Soldo
Wissels Admira
# Speler Pos.
30 Christoph Haas K
4 Sebastian Bauer V
20 Marco Kadlec M
10 Daniel Toth M
39 Onurhan Babuscu M
22 Marcus Maier M
21 Seth Paintsil A
Formatie 4-4-2
Coach Thomas Silberberger
Voorbeschouwing Admira - Wattens

Admira en Wattens treffen elkaar in de 26e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 1 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Admira favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Admira 1
Winst Wattens 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 4e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Admira - Wattens Opstelling Admira Opstelling Wattens Live Admira - Wattens Live Admira - Wattens kijken Admira - Wattens kijken Live Admira - Wattens stream Admira - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Admira - Wattens Uitslag Admira - Wattens Statistieken Admira - Wattens Tipico Bundesliga 2019/2020 Admira - Wattens wedden Admira - Wattens gokken Admira - Wattens Unibet