Nabeschouwing Austria Wien - Admira (1-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Dinsdag 2 juni 2020 - 20:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Austria Wien het dinsdag 2 juni 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Austria Wien - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Admira (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Admira is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door D. Fitz, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Austria Wien uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Austria Wien - Admira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Admira Gele kaart voor C. Schosswendter Admira
38' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bakis Admira
53' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Sarkaria Austria Wien
54' Gele kaart Admira Gele kaart voor D. Toth Admira
60' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor M. Sax Austria Wien
67' Doelpunt Austria Wien Doelpunt D. Fitz met assist van C. Monschein Austria Wien 1-0
67' Wissel Austria Wien Wissel P. Wimmer voor M. Sarkaria Austria Wien
71' Wissel Admira Wissel M. Pink voor M. Pavelic Admira
75' Wissel Admira Wissel M. Hjulmand voor R. Kerschbaum Admira
79' Wissel Austria Wien Wissel J. Jeggo voor D. Fitz Austria Wien
79' Wissel Austria Wien Wissel A. Borkovic voor C. Martschinko Austria Wien
81' Wissel Admira Wissel M. Saracevic voor D. Toth Admira
82' Wissel Admira Wissel M. Lackner voor E. Hoffer Admira
96' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Grunwald Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Admira
Opstellingen Austria Wien - Admira
De opstellingen van Austria Wien en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Admira zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Austria Wien - Admira

Austria Wien en Admira treffen elkaar in de 23e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 24 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Admira slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Austria Wien 17
Winst Admira 9
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 1e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 3e plaats.