Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zondag 21 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door D. Tadic, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rapid Wien dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hartberg.

LIVE Rapid Wien - Hartberg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Grahovac Rapid Vienna
42' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van L. Gabbichler Hartberg 0-1
46' Wissel Hartberg Wissel J. Dossou voor L. Gabbichler Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel A. Lienhart voor L. Ried Hartberg
46' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor E. Kara Rapid Vienna
57' Wissel Hartberg Wissel C. Kropfl voor D. Tadic Hartberg
62' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Petrovic voor S. Grahovac Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Savic voor C. Knasmullner Rapid Vienna
78' Wissel Hartberg Wissel P. Tschernegg voor T. Kainz Hartberg
80' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Gobara voor F. Stojkovic Rapid Vienna
81' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Auer voor 567057 Rapid Vienna
84' Wissel Hartberg Wissel M. Huber voor 594718 Hartberg
88' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor B. Nimaga Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Hartberg
Opstellingen Rapid Wien - Hartberg
De opstellingen van Rapid Wien en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Hartberg

Rapid Wien en Hartberg treffen elkaar in de 28e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 17 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rapid Wien als Hartberg wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 2
Winst Hartberg 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 3e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 6e plaats.