Nabeschouwing St. Pölten - Admira (0-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Dinsdag 9 juni 2020 - 18:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt St. Pölten het dinsdag 9 juni 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Admira (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen St. Pölten en Admira is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-3 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Kerschbaum, waarmee Admira met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Admira opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het D. Toth die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Admira. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. Petlach van Admira die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Kijas, waardoor Admira dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Pölten - Admira 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Admira Gele kaart voor P. Petlach Admira
31' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
40' Doelpunt Admira Doelpunt R. Kerschbaum Admira 0-1
63' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Ambichl St. Pölten
64' Wissel St. Pölten Wissel C. Burke voor I. Ouedraogo St. Pölten
64' Wissel St. Pölten Wissel S. Ingolitsch voor M. Schimpelsberger St. Pölten
64' Wissel St. Pölten Wissel D. Schutz voor St. Pölten
79' Wissel Admira Wissel S. Paintsil voor S. Bakis Admira
84' Wissel Admira Wissel D. Toth voor E. Hoffer Admira
87' Doelpunt Admira Doelpunt D. Toth met assist van S. Paintsil Admira 0-2
88' Wissel Admira Wissel M. Maier voor M. Hjulmand Admira
89' Doelpunt Admira Doelpunt P. Petlach met assist van S. Paintsil Admira 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Admira
Opstellingen St. Pölten - Admira
De opstellingen van St. Pölten en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Admira zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Pölten - Admira

St. Pölten en Admira treffen elkaar in de 25e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 16 februari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Admira favoriet. 4 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Pölten. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Pölten 2
Winst Admira 4
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 5e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 4e plaats.