Nabeschouwing Wattens - Austria Wien (1-2) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zaterdag 20 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Austria Wien (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Felix Ouschan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door B. Edomwonyi, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. WSG Tirol kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Dedic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut kreeg D. Gugganig van WSG Tirol voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en WSG Tirol de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 57e minuut was het Austria Wien dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van B. Pichler, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Ouschan, waardoor Austria Wien dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wattens - Austria Wien 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Edomwonyi met assist van B. Pichler Austria Wien 0-1
16' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor E. Palmer-Brown Austria Wien
32' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt Z. Dedic met assist van F. Rieder WSG Tirol 1-1
34' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Sarkaria Austria Wien
35' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
40' Tweede gele kaart WSG Tirol Tweede gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
46' Wissel WSG Tirol Wissel F. Buchacher voor F. Adjei WSG Tirol
52' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor A. Grunwald Austria Wien
57' Doelpunt Austria Wien Doelpunt B. Pichler met assist van A. Grunwald Austria Wien 1-2
61' Wissel WSG Tirol Wissel S. Santin voor F. Koch WSG Tirol
65' Wissel Austria Wien Wissel A. Borkovic voor M. Madl Austria Wien
65' Wissel WSG Tirol Wissel F. Toplitsch voor S. Maierhofer WSG Tirol
65' Wissel WSG Tirol Wissel S. Hager voor F. Rieder WSG Tirol
78' Wissel Austria Wien Wissel P. Wimmer voor B. Pichler Austria Wien
78' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor M. Sarkaria Austria Wien
81' Wissel WSG Tirol Wissel I. Cabrera voor S. Neurauter WSG Tirol
84' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Hager WSG Tirol
89' Wissel Austria Wien Wissel Maudo voor D. Fitz Austria Wien
89' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor B. Edomwonyi Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Austria Wien
Opstellingen Wattens - Austria Wien
De opstellingen van Wattens en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Thomas Silberberger
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Wattens - Austria Wien

Wattens en Austria Wien treffen elkaar in de 28e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Ouschan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 16 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Wattens favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Austria Wien slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wattens 2
Winst Austria Wien 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 3e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 1e plaats.