Nabeschouwing Wattens - Rheindorf Altach (0-4) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zondag 3 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Rheindorf Altach (0-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 0-4 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Gebauer, waarmee Rheindorf Altach met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Fischer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat S. Sam namens Rheindorf Altach het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rheindorf Altach in de 94e minuut, nadat M. Maak de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Rheindorf Altach.

LIVE Wattens - Rheindorf Altach 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Buchacher WSG Tirol
36' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
39' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor L. Grgic WSG Tirol
40' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt C. Gebauer met assist van M. Berisha Rheindorf Altach 0-1
46' Wissel WSG Tirol Wissel K. Nitzlnader voor F. Buchacher WSG Tirol
58' Wissel WSG Tirol Wissel L. Katnik voor F. Toplitsch WSG Tirol
67' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Sam voor C. Gebauer Rheindorf Altach
69' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Fischer met assist van M. Berisha Rheindorf Altach 0-2
71' Wissel WSG Tirol Wissel M. Jurdik voor S. Hager WSG Tirol
83' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor L. Nussbaumer Rheindorf Altach
89' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt S. Sam Rheindorf Altach 0-3
92' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor M. Fischer Rheindorf Altach
94' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Maak Rheindorf Altach 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Rheindorf Altach
Opstellingen Wattens - Rheindorf Altach
De opstellingen van Wattens en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.