Nabeschouwing Wattens - Sturm Graz (1-5) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wattens het zaterdag 30 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Sturm Graz (1-5)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Huspek, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Dominguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van F. Toplitsch zorgde ervoor dat Sturm Graz in de 49e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 54 minuten was het I. Ljubic die de bal in eigen doel werkte, waardoor WSG Tirol op 1-3 kwam te staan. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 68e minuut nadat K. Despodov namens Sturm Graz de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 94e minuut was het O. Kiteishvili van Sturm Graz wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Sturm Graz mocht J. Jantscher in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Schörgenhofer bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Wattens - Sturm Graz 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt P. Huspek met assist van O. Kiteishvili Sturm Graz 0-1
12' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Santin WSG Tirol
16' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor B. Balaj Sturm Graz
33' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor T. Schrammel Sturm Graz
38' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Dominguez met assist van B. Balaj Sturm Graz 0-2
44' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Toplitsch WSG Tirol
49' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt F. Toplitsch Sturm Graz 0-3
53' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor J. Dominguez Sturm Graz
54' Eigen doelpunt WSG Tirol Eigen doelpunt I. Ljubic WSG Tirol 1-3
55' Wissel WSG Tirol Wissel F. Rieder voor D. Gugganig WSG Tirol
58' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor I. Ljubic Sturm Graz
60' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel S. Hierlander voor P. Huspek Sturm Graz
66' Wissel WSG Tirol Wissel M. Jurdik voor K. Yeboah WSG Tirol
68' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Despodov met assist van B. Balaj Sturm Graz 1-4
72' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor L. Grgic WSG Tirol
81' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor K. Despodov Sturm Graz
88' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor M. Svoboda WSG Tirol
93' Wissel WSG Tirol Wissel J. Golles voor S. Santin WSG Tirol
94' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili Sturm Graz 1-5
94' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher Sturm Graz 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Sturm Graz
Opstellingen Wattens - Sturm Graz
De opstellingen van Wattens en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.