Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (3-3) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 7 juni 2020 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zondag 7 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz (3-3)

De Tipico Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Frieser, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Trauner op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Wolfsberger AC de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Dieng.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Liendl de 2-2 maakte voor Wolfsberger AC. Wolfsberger AC leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 89 minuten op voorsprong na een goal van M. Novak: 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor LASK Linz. Het was S. Tetteh die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Wolfsberger AC - LASK Linz 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
36' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van R. Ranftl LASK Linz 0-1
44' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor H. Balic LASK Linz
54' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor C. Ramsebner LASK Linz
56' Doelpunt LASK Linz Doelpunt G. Trauner LASK Linz 0-2
58' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt C. Dieng met assist van R. Schmid Wolfsberger AC 1-2
61' Wissel LASK Linz Wissel J. Klauss voor M. Raguz LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor H. Balic LASK Linz
61' Wissel LASK Linz Wissel P. Filipovic voor C. Ramsebner LASK Linz
73' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Liendl met assist van R. Schmid Wolfsberger AC 2-2
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor L. Schmitz Wolfsberger AC
77' Wissel LASK Linz Wissel A. Andrade voor R. Renner LASK Linz
82' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Holzer voor C. Dieng Wolfsberger AC
85' Wissel LASK Linz Wissel D. Reiter voor D. Frieser LASK Linz
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Gollner voor R. Schmid Wolfsberger AC
86' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Vieira voor D. Baumgartner Wolfsberger AC
89' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Novak met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 3-2
91' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor S. Weissman Wolfsberger AC
92' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Tetteh met assist van P. Wiesinger LASK Linz 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - LASK Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - LASK Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Ferdinand Feldhofer
Formatie 3-4-3
Coach Valérien Ismaël
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - LASK Linz

Wolfsberger AC en LASK Linz treffen elkaar in de 24e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en LASK Linz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is LASK Linz favoriet. 6 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolfsberger AC 2
Winst LASK Linz 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 3e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 2e plaats.