Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (0-1) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Wolfsberger AC het zondag 4 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sturm Graz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Balaj. In de 69e minuut kreeg P. Huspek van Sturm Graz voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sturm Graz de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Wolfsberger AC - Sturm Graz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt B. Balaj met assist van P. Huspek Sturm Graz 0-1
35' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Huspek Sturm Graz
48' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
57' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Niangbo voor M. A. Schmerbock Wolfsberger AC
63' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor B. Balaj Sturm Graz
69' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor P. Huspek Sturm Graz
74' Wissel Sturm Graz Wissel D. Maresic voor J. Jantscher Sturm Graz
75' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Siebenhandl Sturm Graz
83' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor O. Kiteishvili Sturm Graz
83' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Schmidt voor M. Novak Wolfsberger AC
87' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Rnic Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sturm Graz
Opstellingen Wolfsberger AC - Sturm Graz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz

Wolfsberger AC en Sturm Graz treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 14 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolfsberger AC 11
Winst Sturm Graz 14
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 3e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 2e plaats.