Nabeschouwing Ajax O19 - Lille U19 (4-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Ajax O19 het dinsdag 17 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lille U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax O19 - Lille U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Lille U19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Lille U19 is onder leiding van scheidsrechter Roomer Tarajev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Y. Regeer. Ajax U19 vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Unuvar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Ajax U19, waarmee S. Hansen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ajax U19 in de 94e minuut, nadat C. Rasmussen de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ajax O19.

LIVE Ajax O19 - Lille U19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Lille U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt Y. Regeer met assist van N. Musampa Nordin Ajax U19 1-0
19' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Unuvar met assist van Q. Timber Ajax U19 2-0
30' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor F. Cogalan Lille U19
36' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Hansen met assist van Y. Regeer Ajax U19 3-0
55' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor E. Llansana Ajax U19
57' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor A. Camara Lille U19
64' Wissel Lille U19 Wissel F. Ouattara voor E. Mpembele Boula Lille U19
64' Wissel Ajax U19 Wissel S. Van Der Sloot voor F. Frei Ajax U19
65' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pinas voor T. Tasci Ajax U19
65' Wissel Lille U19 Wissel J. Longonda voor M. Chaifi Lille U19
74' Wissel Ajax U19 Wissel M. De Waal voor Y. Regeer Ajax U19
78' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor D. Nlandu Lille U19
79' Wissel Lille U19 Wissel J. Ngoya voor D. Nlandu Lille U19
83' Wissel Ajax U19 Wissel D. Warmerdam voor S. Hansen Ajax U19
84' Wissel Ajax U19 Wissel C. Rasmussen voor E. Llansana Ajax U19
88' Wissel Lille U19 Wissel E. Bardeli voor A. Camara Lille U19
93' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor A. Z. Bangoura Lille U19
94' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt C. Rasmussen Ajax U19 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Lille U19
Opstellingen Ajax O19 - Lille U19
De opstellingen van Ajax O19 en Lille U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.