Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19 (2-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Atl. Madrid O19 het dinsdag 22 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Atl. Madrid O19 en Bayer Leverkusen O19 is onder leiding van scheidsrechter Alain Durieux geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atl. Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door M. Moreno, waarmee Atl. Madrid U19 met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Ruth zorgde ervoor dat Atl. Madrid U19 op 2-0 kwam te staan in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atl. Madrid O19.

LIVE Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel K. Sarpei voor A. Fesenmeyer Bayer Leverkusen U19
67' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Tenas voor A. Salido Atl. Madrid U19
67' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel J. Hyjek voor F. Gutierez Atl. Madrid U19
76' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt M. Moreno met assist van C. Teguia Atl. Madrid U19 1-0
82' Eigen doelpunt Atl. Madrid U19 Eigen doelpunt F. Ruth Atl. Madrid U19 2-0
82' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Quintana Nacho voor R. Riquelme Atl. Madrid U19
86' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel Y. Schlosser voor H. Anapak Bayer Leverkusen U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19
Opstellingen Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19
De opstellingen van Atl. Madrid O19 en Bayer Leverkusen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Atl. Madrid O19 - Bayer Leverkusen O19

Atl. Madrid O19 en Bayer Leverkusen O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alain Durieux en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atl. Madrid O19 en Bayer Leverkusen O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Atl. Madrid O19 0
Winst Bayer Leverkusen O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atl. Madrid O19 op een 2e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen O19 terugvinden op de 4e plaats.