Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Juventus O19 (0-4) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 18 september 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Atl. Madrid O19 het woensdag 18 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19.

Via de Atl. Madrid O19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Juventus O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Atl. Madrid O19 en Juventus O19 is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-4 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. N. Fagioli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juventus U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Juventus U19 vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mohamed Ahamada op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Juventus U19, waarmee P. Moreno zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Juventus U19 in de 70e minuut, nadat P. Moreno de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Juventus O19.

LIVE Atl. Madrid O19 - Juventus O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atl. Madrid O19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Juventus U19 Penalty N. Fagioli Juventus U19 0-1
39' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt N. Mohamed Ahamada met assist van R. Bandeira Juventus U19 0-2
41' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor N. Mohamed Ahamada Juventus U19
43' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor R. Riquelme Atl. Madrid U19
46' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel G. Valera voor Quintana Nacho Atl. Madrid U19
59' Wissel Juventus U19 Wissel F. Ranocchia voor F. Tongya Juventus U19
60' Wissel Juventus U19 Wissel P. Moreno voor M. Kaly Sene Juventus U19
62' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel J. Hyjek voor I. Navarro Atl. Madrid U19
62' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Carreno voor M. Tenas Atl. Madrid U19
64' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt P. Moreno met assist van N. Sekulov Juventus U19 0-3
68' Wissel Juventus U19 Wissel G. Leone voor N. Mohamed Ahamada Juventus U19
70' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt P. Moreno Juventus U19 0-4
74' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel G. Perez voor C. Teguia Atl. Madrid U19
74' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Maldonado voor F. Gutierez Atl. Madrid U19
74' Wissel Juventus U19 Wissel G. Verduci voor M. Anzolin Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atl. Madrid O19 - Juventus O19
Opstellingen Atl. Madrid O19 - Juventus O19

Voorbeschouwing Atl. Madrid O19 - Juventus O19

Atl. Madrid O19 en Juventus O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Atl. Madrid O19 en Juventus O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 9 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atl. Madrid O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Atl. Madrid O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Juventus O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.