Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19 (6-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Bayern Munchen O19 het woensdag 6 november 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in Munich.

Via de Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19 (6-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Olympiakos Piraeus O19 is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Tillman, waarmee Bayern U19 met 1-0 de leiding nam. In de 47e minuut moest K. Belic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Peter Kralovic een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Olympiakos Piraeus U19 verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Bayern U19 vervolgens op 2-0. Het was O. Batista Meier die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

O. Batista Meier zette Bayern U19 even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Peter Kralovic toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Bayern U19 geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Johansson. De vijfde treffer van Bayern U19 viel in de 78e minuut en kwam op naam te staan van R. Johansson. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 81e minuut was het Bayern U19 dat via M. Tillman de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Kralovic en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Bayern Munchen O19, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor L. Schneller Bayern U19
43' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Tillman met assist van D. Waidner Bayern U19 1-0
46' Wissel Bayern U19 Wissel R. Johansson voor T. Rhein Bayern U19
46' Wissel Bayern U19 Wissel M. Mosandl voor T. Booth Bayern U19
46' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel E. Keramidas voor N. Nikolis Olympiakos Piraeus U19
47' Rode kaart Olympiakos Piraeus U19 Rode kaart voor K. Belic Olympiakos Piraeus U19
48' Penalty Bayern U19 Penalty O. Batista Meier Bayern U19 2-0
51' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel A. Tsavos voor G. Fekkas Olympiakos Piraeus U19
62' Wissel Bayern U19 Wissel M. Cuni voor L. Gunther Bayern U19
65' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel D. Arsenidis voor A. Tselios Olympiakos Piraeus U19
72' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor K. Tzolakis Olympiakos Piraeus U19
72' Penalty Bayern U19 Penalty O. Batista Meier Bayern U19 3-0
77' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt R. Johansson Bayern U19 4-0
78' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt R. Johansson met assist van M. Cuni Bayern U19 5-0
79' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel E. Bullari voor A. Voilis Olympiakos Piraeus U19
79' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel P. Katsavakis voor A. Martinis Olympiakos Piraeus U19
81' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Tillman Bayern U19 6-0
82' Wissel Bayern U19 Wissel D. Halbich voor M. Tillman Bayern U19
82' Wissel Bayern U19 Wissel I. Mihaljevic voor J. Kehl Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Olympiakos Piraeus O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Olympiakos Piraeus O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.