Nabeschouwing Benfica O19 - RB Leipzig O19 (2-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Benfica O19 het dinsdag 17 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RB Leipzig O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - RB Leipzig O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - RB Leipzig O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en RB Leipzig O19 is onder leiding van scheidsrechter Zbynek Proske geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Dantas, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig U19 kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Holm, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette T. Araujo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Benfica U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zbynek Proske, waardoor Benfica O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benfica O19 - RB Leipzig O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - RB Leipzig O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt T. Dantas Benfica U19 1-0
20' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor E. Martel RB Leipzig U19
21' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor J. Ferreira Benfica U19
26' Wissel Benfica U19 Wissel T. Araujo voor G. Ramos Benfica U19
27' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor R. Brito Benfica U19
42' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor T. Krauss RB Leipzig U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel F. Hartmann voor O. Bias RB Leipzig U19
52' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt N. Holm RB Leipzig U19 1-1
56' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor F. Jakel RB Leipzig U19
66' Wissel RB Leipzig U19 Wissel M. Winter voor J. Wosz RB Leipzig U19
66' Wissel RB Leipzig U19 Wissel A. Schulz voor K. Amededjisso RB Leipzig U19
74' Wissel Benfica U19 Wissel J. Tavares voor R. Brito Benfica U19
74' Wissel Benfica U19 Wissel F. Baptista voor U. Embalo Benfica U19
75' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor P. Alvaro Benfica U19
80' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor H. Jocu Benfica U19
80' Wissel RB Leipzig U19 Wissel N. Jones voor N. Holm RB Leipzig U19
84' Wissel Benfica U19 Wissel P. Bernardo voor R. Camara Benfica U19
85' Wissel Benfica U19 Wissel T. Araujo voor P. Alvaro Benfica U19
88' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt T. Araujo Benfica U19 2-1
89' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor T. Araujo Benfica U19
90' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor M. Winter RB Leipzig U19
90' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor T. Dantas Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - RB Leipzig O19
Opstellingen Benfica O19 - RB Leipzig O19
De opstellingen van Benfica O19 en RB Leipzig O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.