Nabeschouwing Genk U19 - Liverpool O19 (0-2) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Genk U19 het woensdag 23 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de Genk U19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk U19 - Liverpool O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Genk U19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. L. Stewart maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Liverpool U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Liverpool U19 vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Jones op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Liverpool O19.

LIVE Genk U19 - Liverpool O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk U19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Liverpool U19 Penalty L. Stewart Liverpool U19 0-1
40' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor J. Cain Liverpool U19
47' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor S. Vandermeulen Genk U19
62' Wissel Genk U19 Wissel P. Dwomoh voor I. Saibari Genk U19
66' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor C. Jones Liverpool U19
66' Wissel Genk U19 Wissel T. Rommens voor S. Adewoye Genk U19
71' Wissel Liverpool U19 Wissel L. Longstaff voor L. Stewart Liverpool U19
73' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt C. Jones met assist van H. Elliott Liverpool U19 0-2
79' Wissel Liverpool U19 Wissel J. Norris voor E. Dixon-Bonner Liverpool U19
80' Wissel Genk U19 Wissel J. Geusens voor A. Cuypers Genk U19
80' Wissel Genk U19 Wissel F. Boujemaoui voor E. Sierra Genk U19
80' Wissel Genk U19 Wissel J. Leyssens voor Y. Bahadir Genk U19
89' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Hill voor H. Elliott Liverpool U19
89' Wissel Liverpool U19 Wissel B. Koumetio voor M. Boyes Liverpool U19
Video hoogtepunten en samenvatting Genk U19 - Liverpool O19
Opstellingen Genk U19 - Liverpool O19
De opstellingen van Genk U19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.