Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Benfica O19 (0-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt RB Leipzig O19 het woensdag 27 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Benfica O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen RB Leipzig O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Bojan Pandzic geëindigd in een 0-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door P. Bernardo, waarmee Benfica U19 met 0-1 de leiding nam. Benfica U19 vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Ramos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut kreeg K. Amededjisso van RB Leipzig U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en RB Leipzig U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 76e minuut volgde een derde treffer van Benfica U19, waarmee P. Bernardo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bojan Pandzic, waardoor Benfica O19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RB Leipzig O19 - Benfica O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Benfica U19 Wissel F. Saldanha voor F. Baptista Benfica U19
24' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt P. Bernardo met assist van R. Camara Benfica U19 0-1
28' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Ramos met assist van R. Rodrigues Benfica U19 0-2
36' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor M. Talabidi RB Leipzig U19
39' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor K. Amededjisso RB Leipzig U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel O. Bias voor K. Smorgol RB Leipzig U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel D. Bottcher voor L. Zimmer RB Leipzig U19
56' Wissel RB Leipzig U19 Wissel H. Novoa Ramos voor N. Holm RB Leipzig U19
58' Tweede gele kaart RB Leipzig U19 Tweede gele kaart voor K. Amededjisso RB Leipzig U19
69' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor D. Borkowski RB Leipzig U19
69' Wissel RB Leipzig U19 Wissel G. Madsen voor M. Bidstrup RB Leipzig U19
74' Wissel Benfica U19 Wissel J. Tavares voor R. Camara Benfica U19
74' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Wosz voor D. Borkowski RB Leipzig U19
76' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt P. Bernardo met assist van Morato Benfica U19 0-3
90' Wissel Benfica U19 Wissel D. Nascimento voor G. Ramos Benfica U19
90' Wissel Benfica U19 Wissel H. P. Araujo voor T. Gouveia Benfica U19
90' Wissel Benfica U19 Wissel T. Araujo voor P. Bernardo Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting RB Leipzig O19 - Benfica O19
Opstellingen RB Leipzig O19 - Benfica O19
De opstellingen van RB Leipzig O19 en Benfica O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RB Leipzig O19 - Benfica O19

RB Leipzig O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bojan Pandzic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RB Leipzig O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 17 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van RB Leipzig O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RB Leipzig O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RB Leipzig O19 0
Winst Benfica O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RB Leipzig O19 op een 3e positie staat, terwijl we Benfica O19 terugvinden op de 1e plaats.