Nabeschouwing Real Madrid O19 - Paris SG O19 (6-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Real Madrid O19 het dinsdag 26 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Alfredo Di Stéfano in Madrid.

Via de Real Madrid O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Paris SG O19 (6-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Paris SG O19 is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 6-3 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. M. Baeza maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Madrid U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van A. Muinga in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Paris SG U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette A. Muinga zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paris SG U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Paris SG U19 vergroot nadat A. Muinga de 1-3 wist te scoren. In de 57e minuut moest Paris SG U19 verder met een man minder, nadat M. Sissako een tweede gele kaart kreeg. Real Madrid U19 verkleinde in de 62e minuut de achterstand doordat C. Gonzalez de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. In de 65e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was P. Ruiz die de score op 3-3 zette en daarmee Real Madrid U19 weer op gelijke hoogte bracht. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 68 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Real Madrid U19. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van P. Ruiz die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Het volgende doelpunt viel in de 73e minuut en werd gescoord door S. Arribas van Real Madrid U19. Het betekende de 5-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre en eindigde de wedstrijd dus met een 6-3 stand in het voordeel van Real Madrid O19.

LIVE Real Madrid O19 - Paris SG O19 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor M. Sissako Paris SG U19
6' Penalty Real Madrid U19 Penalty M. Baeza Real Madrid U19 1-0
40' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor J. Rueda Real Madrid U19
41' Penalty Paris SG U19 Penalty A. Muinga Paris SG U19 1-1
46' Wissel Paris SG U19 Wissel X. Simons voor L. Bernadou Paris SG U19
49' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt A. Muinga met assist van N. Kouassi Paris SG U19 1-2
52' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt A. Muinga met assist van T. Pembele Paris SG U19 1-3
54' Wissel Real Madrid U19 Wissel P. Rodriguez voor J. Rueda Real Madrid U19
57' Tweede gele kaart Paris SG U19 Tweede gele kaart voor M. Sissako Paris SG U19
59' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor X. Simons Paris SG U19
62' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt C. Gonzalez met assist van E. A. Garcia Real Madrid U19 2-3
65' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt P. Ruiz met assist van M. Baeza Real Madrid U19 3-3
68' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt P. Ruiz Real Madrid U19 4-3
70' Wissel Real Madrid U19 Wissel Chechu voor M. Gutierrez Real Madrid U19
73' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt S. Arribas met assist van Chechu Real Madrid U19 5-3
74' Wissel Paris SG U19 Wissel R. Makutungu voor A. Muinga Paris SG U19
75' Wissel Paris SG U19 Wissel K. Nagera voor A. Aouchiche Paris SG U19
80' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor N. Kouassi Paris SG U19
80' Wissel Real Madrid U19 Wissel D. Sarmiento voor P. Ruiz Real Madrid U19
80' Wissel Real Madrid U19 Wissel T. Zidane voor S. Arribas Real Madrid U19
81' Wissel Paris SG U19 Wissel A. Kamara voor K. Ruiz Paris SG U19
81' Wissel Paris SG U19 Wissel A. Ahamada voor T. Pembele Paris SG U19
84' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor E. A. Garcia Real Madrid U19
85' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor C. Gonzalez Real Madrid U19
91' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt P. Rodriguez met assist van T. Zidane Real Madrid U19 6-3
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid O19 - Paris SG O19
Opstellingen Real Madrid O19 - Paris SG O19
De opstellingen van Real Madrid O19 en Paris SG O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Real Madrid O19 - Paris SG O19

Real Madrid O19 en Paris SG O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid O19 en Paris SG O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 18 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Real Madrid O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Paris SG O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid O19 2
Winst Paris SG O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid O19 op een 2e positie staat, terwijl we Paris SG O19 terugvinden op de 3e plaats.