Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Slavia Prague U19 het woensdag 2 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Na Chvalech in Prague.

Via de Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Slavia Prague U19 en Borussia Dortmund O19 is onder leiding van scheidsrechter Nejc Kajtazović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slavia Prague U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Joao Felipe, waarmee Slavia Prague U19 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slavia Prague U19 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Slavia Prague U19 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor L. Cerv Slavia Prague U19
40' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Y. Moukoko Borussia Dortmund U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel G. Gurpuz voor R. Hetemi Borussia Dortmund U19
47' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor M. Doudera Slavia Prague U19
54' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor J. Zeronik Slavia Prague U19
55' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor M. Terzi Borussia Dortmund U19
56' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt Joao Felipe met assist van N. Zinhasovic Slavia Prague U19 1-0
57' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel L. Kuffour voor M. Terzi Borussia Dortmund U19
65' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel E. S. Aydinel voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
66' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel A. Knauff voor M. Pherai Borussia Dortmund U19
69' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor Joao Felipe Slavia Prague U19
76' Wissel Slavia Prague U19 Wissel M. Vanek voor J. Zeronik Slavia Prague U19
76' Wissel Slavia Prague U19 Wissel L. Hronik voor Joao Felipe Slavia Prague U19
89' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel J. Rauch voor M. Gockan Borussia Dortmund U19
92' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor D. Kosek Slavia Prague U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Slavia Prague U19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Slavia Prague U19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.