Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Inter O19 (4-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Slavia Prague U19 het woensdag 27 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Na Pecích in Praha.

Via de Slavia Prague U19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Inter O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Slavia Prague U19 en Inter O19 is onder leiding van scheidsrechter Trustin Farrugia Cann geëindigd in een 4-1 overwinning voor Slavia Prague U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Fonseca, waarmee Inter U19 met 0-1 de leiding nam. Slavia Prague U19 kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joao Felipe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Joao Felipe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slavia Prague U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Slavia Prague U19 vergroot nadat Joao Felipe de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 53e minuut wist L. Cerv namens Slavia Prague U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trustin Farrugia Cann en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Slavia Prague U19.

LIVE Slavia Prague U19 - Inter O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Prague U19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor J. Kristan Slavia Prague U19
29' Doelpunt Inter U19 Doelpunt M. Fonseca Inter U19 0-1
32' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt Joao Felipe met assist van M. Doudera Slavia Prague U19 1-1
41' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt Joao Felipe met assist van J. Kristan Slavia Prague U19 2-1
49' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt Joao Felipe Slavia Prague U19 3-1
52' Wissel Inter U19 Wissel T. Persyn voor E. Youte Kinkoue Inter U19
52' Wissel Inter U19 Wissel R. Burgio voor J. Gianelli Inter U19
52' Wissel Inter U19 Wissel E. Vergani voor R. Boscolo Inter U19
53' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt L. Cerv met assist van A. Toula Slavia Prague U19 4-1
70' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Zeronik voor Joao Felipe Slavia Prague U19
73' Wissel Inter U19 Wissel N. Squizzato voor G. Oristanio Inter U19
73' Wissel Inter U19 Wissel D. Gnonto voor M. Fonseca Inter U19
79' Wissel Slavia Prague U19 Wissel M. Jurasek voor M. Doudera Slavia Prague U19
88' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor N. Zinhasovic Slavia Prague U19
92' Wissel Slavia Prague U19 Wissel T. Hajek voor N. Zinhasovic Slavia Prague U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Prague U19 - Inter O19
Opstellingen Slavia Prague U19 - Inter O19
De opstellingen van Slavia Prague U19 en Inter O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.