Nabeschouwing MTK U19 - Sparta Praha O19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt MTK U19 het woensdag 29 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Hidegkuti Nándor Stadion in Budapest.

Via de MTK U19 - Sparta Praha O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MTK U19 - Sparta Praha O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen MTK U19 en Sparta Praha O19 is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-1 overwinning voor MTK U19. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. MTK U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Z. Vasvári. Sparta Praha U19 kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Šilhart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette Z. Vancsa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee MTK U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor MTK U19 vergroot nadat Z. Vancsa de 3-1 wist te scoren. Sparta Praha U19 kreeg een penalty toegewezen in de 87e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Z. Vancsa die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor MTK U19.

LIVE MTK U19 - Sparta Praha O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MTK U19 - Sparta Praha O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt MTK U19 Doelpunt Z. Vasvári MTK U19 1-0
19' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor B. Várkonyi MTK U19
19' Doelpunt Sparta Praha U19 Doelpunt F. Šilhart Sparta Praha U19 1-1
25' Doelpunt MTK U19 Doelpunt Z. Vancsa MTK U19 2-1
41' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor K. Fekete MTK U19
44' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor F. Šilhart Sparta Praha U19
46' Doelpunt MTK U19 Doelpunt Z. Vancsa MTK U19 3-1
47' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor A. Horváth MTK U19
60' Wissel MTK U19 Wissel M. Balogh voor Z. Vasvári MTK U19
69' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor M. Helembai MTK U19
73' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor D. Kaštánek Sparta Praha U19
75' Wissel MTK U19 Wissel H. Georgievski voor M. Helembai MTK U19
76' Wissel Sparta Praha U19 Wissel O. Sprinz voor E. Osmani Sparta Praha U19
83' Wissel MTK U19 Wissel G. Szőke voor M. Kata MTK U19
84' Wissel MTK U19 Wissel B. Juhász voor A. Miknyóczki MTK U19
87' Penalty gemist Sparta Praha U19 Penalty gemist Z. Vancsa Sparta Praha U19
89' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor H. Hruška T. Schánělec MTK U19
91' Wissel Sparta Praha U19 Wissel P. Vydra voor Sparta Praha U19
91' Gele kaart Sparta Praha U19 Gele kaart voor P. Vydra Sparta Praha U19
Video hoogtepunten en samenvatting MTK U19 - Sparta Praha O19
Opstellingen MTK U19 - Sparta Praha O19
De opstellingen van MTK U19 en Sparta Praha O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.