Nabeschouwing Astana O19 - Benfica O19 (0-5) || UEFA Youth League 2015/2016

Woensdag 25 november 2015 - 08:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Astana O19 het woensdag 25 november 2015 om 08:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana O19 - Benfica O19 (0-5)

Het UEFA Youth League duel tussen Astana O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van José Gomes. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Benfica U19 dat via José Gomes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Assylkhanuly dacht na 73 minuten te scoren voor Benfica U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Benfica U19 via Ricardo Araujo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Benfica U19 via Ricardo Araujo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Astana O19 - Benfica O19
LIVE Astana O19 - Benfica O19 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
46' Wissel Benfica U19 Wissel Ricardo Araujo voor Zidane Banjaqui Benfica U19
46' Wissel Benfica U19 Wissel Leonardo Natel voor Pedro Rodrigues Benfica U19
53' Wissel Astana U19 Wissel N. Burayev voor I. Kuanyshbay Astana U19
58' Gele kaart Astana U19 Gele kaart voor N. Burayev Astana U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel Bruno Lourenço voor L. Martin Benfica U19
70' Wissel Astana U19 Wissel Z. Pairuz voor A. Assainov Astana U19
72' Penalty Benfica U19 Penalty José Gomes Benfica U19
72' Gele kaart Astana U19 Gele kaart voor C. Assylkhanuly Astana U19
73' Eigen doelpunt Benfica U19 Eigen doelpunt C. Assylkhanuly Benfica U19
80' Wissel Astana U19 Wissel A. Berg voor A. Nurmaganbet Astana U19
90' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Ricardo Araujo Benfica U19
93' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Ricardo Araujo Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Astana O19 - Benfica O19
Opstellingen Astana O19 - Benfica O19

Voorbeschouwing Astana O19 - Benfica O19

Astana O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Astana O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 15 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astana O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astana O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.