Nabeschouwing Barcelona O19 - Juventus O19 (1-0) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Barcelona O19 het dinsdag 12 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Juventus O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Juventus O19 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door C. Perez, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut kreeg S. Kulenovic van Juventus U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Juventus U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Barcelona O19 de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Barcelona O19 - Juventus O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor M. Olivieri Juventus U19
46' Wissel Barcelona U19 Wissel C. Perez voor A. Collado Barcelona U19
58' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor J. Cuenca Barcelona U19
58' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. Ruiz Barcelona U19
59' Wissel Juventus U19 Wissel S. Kulenovic voor R. Campos Juventus U19
69' Wissel Juventus U19 Wissel G. Montaperto voor N. Fagioli Juventus U19
69' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor A. Di Pardo Juventus U19
70' Wissel Barcelona U19 Wissel O. Mingueza voor M. J. Brandariz Barcelona U19
76' Wissel Juventus U19 Wissel M. Portanova voor H. N. Caviglia Juventus U19
82' Wissel Barcelona U19 Wissel E. Fernandez voor S. Gomez Barcelona U19
84' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor M. Portanova Juventus U19
84' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt C. Perez Barcelona U19 1-0
89' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor S. Kulenovic Juventus U19
92' Tweede gele kaart Juventus U19 Tweede gele kaart voor S. Kulenovic Juventus U19
96' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor C. Perez Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Juventus O19
Opstellingen Barcelona O19 - Juventus O19

Voorbeschouwing Barcelona O19 - Juventus O19

Barcelona O19 en Juventus O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Barcelona O19 en Juventus O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.