Nabeschouwing Barcelona O19 - Roma O19 (3-3) || UEFA Youth League 2015/2016

Dinsdag 24 november 2015 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2015/2016 neemt Barcelona O19 het dinsdag 24 november 2015 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Roma O19.

Via de Barcelona O19 - Roma O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Roma O19 (3-3)

De UEFA Youth League 2015/2016 wedstrijd tussen Barcelona O19 en Roma O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 21e minuut dacht Barcelona U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Jordi Tur. Helaas voor Barcelona U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Barcelona U19 dat via Carles Aleñà dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Carles Aleñà dacht na 40 minuten te scoren voor Barcelona U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Roma U19 via E. Ponce, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 64e minuut moest Barcelona U19 verder met een man minder, nadat Juanma García een tweede gele kaart kreeg. In de 65e minuut scoorde R. Marchizza namens Roma U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 86e minuut leek E. Ponce te scoren voor Roma U19, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona O19 - Roma O19
3
3
LIVE Barcelona O19 - Roma O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Roma O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Juanma García Barcelona U19
19' Wissel Barcelona U19 Wissel Álex Blanco voor Oriol Busquets Barcelona U19
21' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Jordi Tur Barcelona U19
23' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Carles Aleñà Barcelona U19
23' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor S. Anocic Roma U19
28' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Ferrán Sarsanedas Barcelona U19
30' Wissel Barcelona U19 Wissel Carles Pérez voor Ferrán Sarsanedas Barcelona U19
31' Wissel Barcelona U19 Wissel Marc Rio voor Álex Carbonell Barcelona U19
40' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Carles Aleñà Barcelona U19
48' Doelpunt Roma U19 Doelpunt E. Ponce Roma U19
63' Wissel Roma U19 Wissel E. Spinozzi voor A. Bordin Roma U19
64' Tweede gele kaart Barcelona U19 Tweede gele kaart voor Juanma García Barcelona U19
65' Penalty Roma U19 Penalty R. Marchizza Roma U19
67' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. Spinozzi Roma U19
69' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Carles Aleñà Barcelona U19
69' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor R. Marchizza Roma U19
70' Wissel Roma U19 Wissel N. Tofanari voor L. Grossi Roma U19
77' Wissel Roma U19 Wissel E. Soleri voor C. DUrso Roma U19
81' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor E. Soleri Roma U19
82' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor N. Tofanari Roma U19
86' Doelpunt Roma U19 Doelpunt E. Ponce Roma U19
91' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Marc Cucurella Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Roma O19
Opstellingen Barcelona O19 - Roma O19

Voorbeschouwing Barcelona O19 - Roma O19

Barcelona O19 en Roma O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona O19 en Roma O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 16 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.