Nabeschouwing Barcelona O19 - Sporting CP O19 (1-1) || UEFA Youth League 2017/2018

Dinsdag 5 december 2017 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Barcelona O19 het dinsdag 5 december 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Sporting CP O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Sporting CP O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Barcelona O19 en Sporting CP O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door E. Fernandez, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sporting CP U19 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk R. Leao die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barcelona O19 - Sporting CP O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Sporting CP O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor R. Tugarinov Barcelona U19
56' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt E. Fernandez met assist van J. Miranda Barcelona U19 1-0
58' Wissel Sporting CP U19 Wissel D. Aurelio voor B. Sousa Sporting CP U19
58' Wissel Sporting CP U19 Wissel R. Leao voor P. Peixoto Sporting CP U19
62' Wissel Barcelona U19 Wissel A. J. Marques Mendez voor R. Mujica Barcelona U19
65' Wissel Sporting CP U19 Wissel N. Moreira voor E. Balde Sporting CP U19
66' Wissel Barcelona U19 Wissel O. Mingueza voor S. Rosanas Barcelona U19
83' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Collado voor D. Alfonso Romero Barcelona U19
90' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt R. Leao met assist van N. Moreira Sporting CP U19 1-1
94' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor D. Braganca Sporting CP U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Sporting CP O19
Opstellingen Barcelona O19 - Sporting CP O19
Voorbeschouwing Barcelona O19 - Sporting CP O19

Barcelona O19 en Sporting CP O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona O19 en Sporting CP O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 27 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting CP O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona O19 1
Winst Sporting CP O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona O19 op een 1e positie staat, terwijl we Sporting CP O19 terugvinden op de 2e plaats.