Nabeschouwing Basel O19 - Benfica O19 (2-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 27 september 2017 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Basel O19 het woensdag 27 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Leichtathletik-Stadion St. Jakob in Basel.

Via de Basel O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel O19 - Benfica O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2017/2018 wedstrijd tussen Basel O19 en Benfica O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door G. Fernandes, waarmee Benfica U19 met 0-1 de leiding nam. Basel U19 kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Vesco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette N. Okafor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Basel U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Benfica U19 nadat G. Fernandes in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Basel O19 - Benfica O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Fernandes met assist van J. Filipe Benfica U19 0-1
30' Wissel Basel U19 Wissel D. Vesco voor M. Liechti Basel U19
32' Doelpunt Basel U19 Doelpunt D. Vesco met assist van A. Pululu Basel U19 1-1
39' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor M. Celant Basel U19
53' Doelpunt Basel U19 Doelpunt N. Okafor Basel U19 2-1
57' Wissel Benfica U19 Wissel M. Dju voor N. Santos Benfica U19
59' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor P. Medina Benfica U19
60' Wissel Basel U19 Wissel S. Eremenko voor G. Pepsi Basel U19
66' Wissel Benfica U19 Wissel U. Embalo voor Joao Felix Benfica U19
67' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor A. Pululu Basel U19
68' Wissel Basel U19 Wissel H. Schmidt voor A. Pululu Basel U19
73' Wissel Benfica U19 Wissel D. Capitao voor P. Costa Benfica U19
78' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor S. Eremenko Basel U19
88' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor D. Azevedo Benfica U19
92' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt G. Fernandes met assist van J. Filipe Benfica U19 2-2